Skip to content

Je kunt echt iets voor oudere mensen betekenen

Goed duo

„Ik heb altijd allerlei banen gehad: in de hotellerie, de horeca en als accountmanager. Maar toen ik in 2007 twee pleegkinderen kreeg, stond mijn leven op z’n kop. Ik had op dat moment zoiets van: voor hen wil ik alle tijd vrijmaken. Daarom heb ik mijn betaalde baan opgezegd en bleef naast mijn werk voor het lunchrestaurant, dat ik samen met mijn man had, mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland over. Want alleen maar thuis zitten, dat was het voor mij ook niet. Daar ontmoette ik Pauline Muller. We hebben vijf jaar voor die stichting samengewerkt, en in die tijd werd ons duidelijk dat we een heel goed duo vormen. We kunnen veel lol maken, vullen elkaar goed aan en krijgen samen veel voor elkaar. Ik zou dit werk ook niet alleen willen doen. We kunnen ons verhaal altijd bij elkaar kwijt.”

Lees het volledige artikel

Back To Top